La Generalitat i l'Ajuntament signen un acord per reforçar les actuacions cíviques i comunitàries

El director general d'Acció Cívica i Comunitària i l'alcalde de Torelló van signar l'acord.

Publicat 28/11/2019, Torelló - Societat
la-generalitat-i-l-ajuntament-signen-un-acord-per-reforcar-les-actuacions-civiques-i-comunitaries-al-municipi

L'acte de signatura al despatx d'alcaldia. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l'Ajuntament de Torelló van signar dimarts al migdia l'acord de col·laboració en matèria d'activitats cíviques i comunitàries. El director general d'Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, van subscriure aquest marc de cooperació interadministrativa que permetrà actuar coordinadament a l'hora de reforçar l'acció comunitària del municipi.

L'acte de signatura, que es va fer al despatx d'alcaldia, també va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social i Igualtat, Núria Montanyà i la directora del Casal Cívic de Torelló, Georgina Manich. Amb aquest acord, es consolida la cooperació ja existent entre les dues administracions orientada al fet que les accions comunitàries i les relacionades amb el civisme siguin més eficients.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació