'La gran aventura d'en Lluquet i en Rovelló' torna més reivindicatiu que mai

També prenen protagonisme la música, la il·luminació i les noves tecnologies. 

Publicat 20/12/2019, Torelló - Cultura

‘La gran aventura d’en Lluquet i Rovelló’, una versió especial d’Els Pastorets’ es representarà un any més a Torelló. I és que ja fa anys que el municipi no té uns pastorets clàssics. David Ceballos, director de l’obra juntament amb Marc Casanova i Laia Puig, diu que “queden poques coses dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torras”. Si que és cert que “els personatges i diversos diàlegs segueixen mantenint-se, però el que passa entremig ha canviat bastant”. I és que la idea és “modernitzar Els Pastorets i apropar-los al jovent i als infants d’avui en dia, ja que són molt diferents d’abans”. Ceballos comenta que “ens els hem apropiat”. 

Algunes de les novetats d’enguany és que l’espectacle “serà reivindicatiu”. Per això abans de començar la funció, totes les dones que participen en el muntatge llegiran un manifest per mostrar el rebuig a la violència de gènere i en suport del feminisme. També prenen protagonisme la música i la il•luminació perquè “hem jugat amb les noves tecnologies i hem incorporat projeccions” durant el muntatge que reuneix un centenar d’actors i una cinquantena de persones d’equip tècnic. L’obra té una durada de dues hores. 

‘La gran aventura d’en Lluquet i en Rovelló’ es podrà veure el dia 25 a les 9 del vespre, el 26 a les 6 de la tarda, i el 27 i el 28 serà el torn de la versió XXL a les 9 del vespre. El diumenge 29, a les 6 de la tarda, hi haurà l’última funció. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació