La instal·lació d’un ‘street workout’, el primer projecte del Consistori Infantil

Els regidors infantils hauran de decidir com haurà de ser i en quin emplaçament s'haurà de col·locar.

Publicat 15/01/2020, TORELLÓ - Participació Ciutadana
la-instal-lacio-d-un-street-workout-el-primer-projecte-del-consistori-infantil

El Consistori Infantil 2019-2020 va fer aquest dimarts a la tarda la primera sessió de treball de l’any a l’Hotel d’Entitats. El primer tema de treball que es va plantejar als disset regidors infantils de les cinc escoles de Torelló és “instal·lar un equipament d’entrenament de carrer, en anglès ‘street workout’, segons explica el regidor de Participació Ciutadana, Xevi Lozano, que va assistir a la trobada juntament amb el regidor d’Esports, David Sánchez.

Per una banda, es demana als regidors infantils que treballin “els diferents models d’equipaments que hi ha i decideixin el que és millor pel municipi”, i, per l’altra, “en quins emplaçaments pot encaixar més bé l’street workout”. Des de l’equip de govern se’ls van proposar tres ubicacions que són “la zona esportiva, al camp del Montserratí i el parc d’skate”. Tot i això, Lozano diu que si tenen alguna altra proposta “també serà benvinguda”.

Prèviament, la sessió va començar explicant quina serà “la mecànica de treball del Consistori Infantil” mentre que a la part final, es va demanar als regidors infantils que prioritzin “aquells temes que volen abordar durant aquest curs”, una resposta que hauran de fer arribar a l’equip de govern telemàticament. Per últim, els regidors de les escoles van plantejar propostes de millora pel municipi “que com equip de govern els donarem resposta”, conclou Lozano.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació