La marxa de suport als presos polítics passa per Torelló, Sant Vicenç i Sant Pere

Diumenge arrribarà a la presó de Lledoners i el seu objectiu és posar de manifest “la situació injusta dels presos polítics i que ens trobem a les portes d’un procés judicial del tot injust”. 

Publicat 16/01/2019, Vall del Ges - Societat
la-marxa-de-suport-als-presos-politics-passa-per-torello-sant-vicenc-i-sant-pere

La marxa al seu pas per Sant Vicenç. (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç).

La marxa de suport als presos polítics i exiliats ha passat aquesta setmana per la Vall del Ges. Dilluns va transcórrer per Sant Pere mentre que dimarts per Sant Vicenç i Torelló. La marxa es va iniciar diumenge passat a Olot i diumenge vinent arribarà a la presó de Lledoners. L’objectiu és posar de manifest “la situació injusta dels presos polítics i que ens trobem a les portes d’un procés judicial del tot injust”. La caminada està organitzada en 8 etapes que discorren per carreteres secundàries. La primera d’Olot a Joanetes, la següent de Joanetes a Sant Pere, de Sant Pere a Manlleu, de Manlleu a Vic, de Santa Eulàlia de Riuprimer a Santa Maria d’Oló, de Santa Maria a Artés, d’Artés a Manresa i de Manresa a Lledoners. L’hora de sortida prevista és entre les 9 i les 10 del matí i cada dia, en acabar l’etapa, els participants tornen a casa. El transport fins al punt de sortida de cada etapa és amb cotxes particulars i es tornarà amb bus, que té un preu de 5 euros, al punt de sortida. Cal portar menjar i beguda, una armilla groga i roba d’abric. Es recomana també portar capelina i frontal.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació