La matrícula de l'EAPT està oberta fins el 25 de setembre

S'ofereixen cursos i tallers per adults, joves i infants que començaran a partir del mes d'octubre. 

Publicat 04/09/2019, Torelló - Ensenyament
la-matricula-de-l-eapt-esta-oberta-fins-el-25-de-setembre

Cartell del díptic informatiu.

L’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló ja té a punt la seva oferta de cursos, monogràfics i tallers per adults, joves i infants per al curs 2019-2020 i ja ha obert el període de matriculacions fins el 25 de setembre. Pels adults s’ofereixen matèries com taller artístic (dibuix, pintura, escultura, ceràmica), taller de costura i costura creativa, ceràmica, restauració de mobles i objectes. També es proposa un taller jove adreçat a nois i noies de 1r a 4rt d’ESO interessats en l’art i la creació, en què es treballarà el dibuix, la pintura, el volum i la instal·lació. És una preparació pel batxillerat artístic. Per aquest mateix col·lectiu es farà un taller de moda i vestuari en què es crearan i reciclaran roba. Pels més petits s’ha programat un taller d’experimentació en què els assistents, pares i fills, jugaran amb diferents materials; i dos tallers infantils. A més s’ofereixen monogràfics de fotografia i pràctiques fotogràfiques, gravat, dibuix de model i art contemporani i ceràmica.

Tampoc hi faltaran els tallers de dissabte com un d’embolicar regals adreçat als adults; un de ràdio que es farà als estudis de Ràdio Ona per saber com funciona l’emissora municipal dirigit als joves; i els familiars: una caminada amb Deriva Mussol i el conte de cartró. 

 Els cursos començaran el mes d'octubre.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació