La Penya Blau-Grana de Torelló celebra el 45è aniversari i la 16a Trobada de Penyes d'Osona i el Ripollès

La jornada va començar a mig matí, amb una recepció oficial i signatura al Llibre d'Honor a la Sala Noble de Can Parrella. 

Publicat 02/07/2019, Torelló - Esports
la-penya-blau-grana-de-torello-celebra-el-45e-aniversari-i-la-16a-trobada-de-penyes-d-osona-i-el-ripolles

Foto de grup dels participants a la festa. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Torelló va acollir diumenge els actes centrals de celebració del 45è aniversari de la Penya Blau-Grana, que es va fer coincidir amb la 16a Trobada de la Federació de Penyes d'Osona i el Ripollès. La jornada va començar a mig matí, amb una recepció oficial i signatura al Llibre d'Honor a la Sala Noble de Can Parrella. A l'acte, a més de l'alcalde, Marçal Ortuño, i el regidor d'Esports, David Sánchez, hi van ser presents el directiu responsable de l'Àrea Digital del FC Barcelona, Dídac Lee, i l'exjugador del club, Juan Manuel Asensi, a banda dels diferents representants de les penyes d'Osona i el Ripollès. Durant la recepció, l'alcalde va felicitar la Penya Blau-Grana pels 45 anys d'activitat i els va agrair “haver portat el nom de Torelló arreu del territori durant tots aquests anys”.

La trobada va seguir amb una cercavila fins a la zona esportiva acompanyats de totes les Penyes i de la colla de geganters i grallers ‘Sac i Ganxo’ de Sant Hipòlit de Voltregà. A la zona esportiva es va descobrir una placa commemorativa del 45è aniversari i la 16a Trobada de Penyes d’Osona i el Ripollès. Tot seguit, es va visitar el local social de la Penya Blau-Grana de Torelló i la jornada va acabar amb un dinar de germanor, amb pastís d'aniversari inclòs. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació