La plaça de la Vila es converteix en el 'Refugi' de Marc Parrot

L'espectacle va tenir una gran assistència de públic. 

Publicat 02/03/2020, Torelló - Cultura
la-placa-de-la-vila-es-concerteix-en-el-refugi-de-marc-parrot

La iruta instal·lada a la plaça de la Vila.

Marc Parrot va presentar dissabte el seu disc ‘Refugi’ a Torelló. Una presentació de disc sorprenent a nivell del format ja que es va representar a la plaça de la Vila dins una iurta on el públic ocupava els 360º de la cabana.  Es van dur a terme dues sessions de l'espectacle, una a les 6 de la tarda i l’altra a les 9 del vespre, les quals van tenir una gran assistència de públic. ‘Refugi’ és un disc molt íntim que vol expressar la necessitat de trobar el refugi personal dins aquest món que a vegades no ens permet parar-nos a contemplar. Tot l'espectacle es basa en voler fer partícips als assistents d’aquesta nuesa de la música on l’únic que preval són els sentiments que produeixen les cançons. Una vessant de l'artista molt intimista on, fins i tot, en un moment de l'espectacle recita alguns versos inspirats amb la història de la seva família i com l’amor de vegades, pot arribar a ser un refugi entorn a situacions complexes. 

L’artista juga amb l’experiència sonora i lumínica que acompanyen a les sensacions que vol transmetre a través de la música. Vol despullar-se des de tots els punts de vista artificials i centrar-se en les reflexions i la seva vessant més personal oferint el seu món interior sense cap mena d’impediment físic o emocional. Pel que fa l’estil musical del disc es podria classificar “com un recull de gèneres” els quals estan estrictament ordenats al disc per poder gestionar diferents tipus d’emocions i reflexions a mesura que va avançant. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació