La plaça Nova acollirà diverses activitats sota l'epígraf 'Tot passa a la plaça'

L'objectiu és recuperar els espais públics com a eixos de relació i trobada i com a escenari d’activitats quotidianes i de lleure.

Publicat 10/06/2022, Torelló - Civisme
la-placa-nova-acollira-properament-diverses-activitats

L’Ajuntament de Torelló posa en marxa un programa d’activitats participatives i obertes a la ciutadania amb epicentre a la plaça Nova i en el marc del Pla de Civisme. La intenció és recuperar els espais públics, en aquest cas la plaça Nova, com a eixos de relació i trobada i com a escenari d’activitats quotidianes i de lleure. Les propostes es realitzaran “cada dimarts i dimecres, des d’aquest dimarts i fins al 20 de juliol, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre”, segons explica la regidora de Civisme, Elisabet Viñas. Aplegades sota l’epígraf ‘Tot passa a la plaça’, la plaça Nova acollirà diversitat d’activitats: jocs d’aigua, jocs de cucanya, làser tag, esports, taller artístic, bitlles catalanes, taller de circ, circuit d’obstacles en bicicleta, educació viària o  activitats d’igualtat, entre altres. Aquest dimarts serà el torn de la festa de l’esport en què els assistents podran practicar diferents disciplines com el futbol, el bàsquet o el golf. Totes les activitats són gratuïtes. Viñas diu que la iniciativa “neix del Pla de Civisme i que des de la CUP també tenien aquesta idea en ment”. Aquesta acció del Pla de Civisme neix amb voluntat de continuïtat i tot i  que en aquesta primera edició s’ha centralitzat a la plaça Nova, la idea és que pugui ubicar-se “en altres espais en el futur”. La regidora de Civisme desitja que aquesta proposta “doni un nou aire a la plaça i tothom s’animi a participar-hi”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació