La policia local de Torelló, de baixa durant el Carnaval

Marc Fontserè diu que “ és una continuació de les reivindicacions per a millorar les seves condicions salarials i laborals". 

Publicat 04/03/2019, Torelló - Carnaval de Terra Endins

Tots els agents de la policia local de Torelló van agafar la baixa mèdica durant el Carnaval de Terra Endins, a excepció del sergent. El regidor de Seguretat Ciutadana, Marc Fontserè, diu que “hem de fer servir el sentit comú i pensar que és una continuació de les reivindicacions per a millorar les seves condicions salarials i laborals”. En aquest sentit afegeix que “no crec en les casualitats i que ocorri quan més se’ls necessita”. Tot i això, comenta que “no seré jo qui posi en dubte la capacitat dels metges per decidir si una persona pot treballar o no”. 

Els Mossos d’Esquadra es van encarregar de la seguretat ciutadana com cada any, mentre que algunes de les tasques pròpies de la Policia Local “no les va fer ningú” assegura Fontserè. És el cas, per exemple, “de l’ordenança de civisme, ja que no es van poder posar denúncies, així com tampoc es van multar els cotxes mal aparcats i únicament es van retirar alguns vehicles mal estacionats amb la grua”. 

FONTSERÈ/TASQUES

L’Ajuntament de Torelló va comptar amb el suport de Protecció Civil, d’una empresa externa i d’agents cívics per regular el trànsit o els talls de carrers.. 

Pel que fa les incidències, el regidor de Seguretat Ciutadana explica  que “han disminuït molt, sobretot les assistències sanitàries”. Si l’any passat se’n van produir “entre 25 i 35”, aquest any “només s’han hagut de fer 19 sortides”.

Marc Fontserè reconeix que “no és bo que hagi succeït aquesta situació i que se segueixi amb aquest conflicte, ja no només per l’Ajuntament o la Policia Local, sinó pels ciutadans”. Per tant, espera “que se solucioni el més aviat possible”.  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació