La reposició de 'Germans de Sang' omple el Cirvianum

Es van poder veure dues funcions del musical de Nou 69 Teatre.

Publicat 13/10/2020, Torelló - Cultura

El Teatre Cirvianum va acollir divendres i dissabte dues noves funcions de 'Germans de sang', el musical de la companyia local Nou 69 Teatre, que es va estrenar l'any passat amb gran èxit. L’espectacle es presenta per celebrar el mig segle de trajectòria artística de la companyia torellonenca. L'obra, dirigida per Antoni Font-Mir, es tracta d’un muntatge de teatre musical, escrit per Willy Russell, que va estar 21 anys en cartell al West End de Londres. Avui, 36 anys després de l’estrena, els temes que planteja el text envers alguns dels problemes socials de l’època, encarnats en la història de dos germans, són encara vigents. Alguns dels temes que tracta són, per exemple: l’atur, la crisi econòmica, la desigualtat, la superstició, les drogues, els crims, l’amistat o la falta d’oportunitats. El director Antoni Font-Mir qualifica la rebuda del Cirvianum de “molt càlida” i assegura estar “content de la posada en escena”. 

La funció de divendres va tenir una bona rebuda, amb el Teatre Cirvianum pràcticament ple. Dissabte es va superar l’assistència i el teatre es va omplir del tot, complint estrictament les mesures de seguretat per la Covid-19. L'obra compta amb la direcció musical d'Eva Mayo i la interpretació, en els papers principals, de Laura Domènech, Marc Casanova, Guillem Rico, Jordi Cuesta, Andrea Alfredo, Eva Mayo, Xevi Lozano i Antoni Font-Mir.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació