'La Tartana de les Valls' ha estat present a uns 40 esdeveniments d'arreu de Catalunya durant l’any 2018

La iniciativa promou el producte agroalimentari del Ripollès-Ges-Bisaura. 

Publicat 10/01/2019, Ges/Bisaura/Ripollès - Societat
la-tartana-de-les-valls-ha-estat-present-a-uns-40-esdeveniments-d-arreu-de-catalunya-durant-l-any-2018

La Tartana al Castell de Montesquiu. (Foto: Associació Leader Ripollès Ges Bisaura).

‘La Tartana de les Valls’, la Food Truck de promoció del producte agroalimentari del Ripollès-Ges-Bisaura, ha estat present a uns 40 esdeveniments d'arreu de Catalunya durant l’any 2018. És una iniciativa de de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura amb col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, que té per objectiu promocionar els productes del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura en fires i esdeveniments d’arreu de Catalunya. Aquest 2018 ha estat present en esdeveniments i fires com, per exemple, el concert de Txarango a Sant Jordi de Cercs, l’Open Night de Granollers, l’INSPIRING de Taradell, el festival de Food-Truck d’Amposta, el Cicle de Música i Poesia de Montesquiu, la Fira del vehicle elèctric a Rubí i la Tria de Mulats d’Espinavell.
 
 
 
La Tartana ofereix una manera original de facilitar el tast i el coneixement dels diferents productes, i es projecta com un espai estratègic per promocionar i difondre la cuina de muntanya i els productes locals. Del Ripollès promociona els productes agroalimentaris de la marca de garantia ‘Producte del Ripollès’, i de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura dona a conèixer els productes més destacats dels diferents elaboradors (productes de proximitat).
 
La Tartana també ha esdevingut un espai test per a diferents emprenedors i emprenedores, oferint-los l’oportunitat d’adquirir una experiència laboral en el món dels “restaurants sobre rodes”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació