La tradicional rifa d'ous, diumenge a Orís

Se sortejaran una setantena de dotzenes d’ous, vuit llonganisses i vuit ampolles de cava. 

Publicat 17/04/2019, Orís - Societat

Diumenge amb motiu de la Pasqua, Orís organitza la tradicional rifa d’ous. Se sortejaran una setantena de dotzenes d’ous, vuit llonganisses i vuit ampolles de cava. La regidora de Cultura, Iolanda Serrabassa, diu que es tracta “d’un acte que fa molts anys que se celebra” i que, per tant, és una activitat “tradicional”. La jornada s’iniciarà amb la missa que es farà a l’església de Sant Genís a les 11 del matí. A la sortida hi haurà l’actuació dels caramellaires de Sant Vicenç i el sorteig. La recaptació que s’obtingui es destinarà íntegrament a la parròquia. Serrabassa espera que el temps “ens acompanyi” i que estan “pendents de les previsions meteorològiques que indiquen pluja pel cap de setmana”. 

La rifa d’ous és un acte organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i que compta amb la col·laboració dels veïns del municipi que de forma desinteressada col·laboren en l’activitat. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació