La Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor, dimecres a Torelló

Estarà instal·lada de 2/4 d'11 del matí a la 1 del migdia al començament del carrer Sant Miquel. 

Publicat 13/01/2020, Torelló - Societat
la-unitat-mobil-d-informacio-al-consumidor-dimecres-a-torello-1

La Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor. (Foto: Ajuntament de Torelló).

La Unitat Mòbil d’Informació al Consumidor serà dimecres a Torelló per atendre les consultes dels ciutadans i oferirà tota mena d’informació sobre temes de consum. La podreu trobar de 2/4 d’11 del matí a la 1 del migdia al començament del carrer Sant Miquel, a la parada de la policia local.

A l’oficina mòbil hi haurà diversos tècnics de la Diputació de Barcelona que atendran a tothom gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del consum, comerç, drets dels consumidors, compra o lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties dels productes, serveis postvenda, assegurances o viatges.

El servei que ofereixen les UMIC està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Torelló organitzen aquesta activitat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació