La Vall del Ges i Orís, amb representació al Consell Comarcal d'Osona

L'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, substitueix l'alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, que és diputat a la Diputació de Barcelona. 

Publicat 04/09/2019, Vall del Ges - Política
la-vall-del-ges-i-oris-amb-representacio-al-consell-comarcal-d-osona

El ple de cartipàs del Consell Comarcal celebrat a finals de juliol. (Foto: Consell Comarcal Osona).

El Consell Comarcal d’Osona tindrà representació de la Vall del Ges i Orís. Tal com ja els vam avançar el passat mes de juliol ERC recupera la institució amb l’alcalde de Sant Julià de Vilatorta, Joan Carles Rodríguez, com a president. L’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, és el substitut de l’alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, que és diputat a la Diputació de Barcelona, aquest mandat a l’oposició, i també és el portaveu d’ERC. Per la seva banda, l’alcalde de Sant Vicenç, Èric Sibina, que és conseller comarcal, és el delegat del Cicle de l’Aigua. L’alcalde d’Orís, Arnau Basco, que també és conseller comarcal, s’encarrega de l’àrea de Comunicació i Societat de la Informació. Finalment, Jordi Casanova, de la CUP, i Joan Carmona, del PSC, a Torelló, estan a l’oposició al consell osonenc.  

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació