La Vall del Ges viurà dijous un Sant Jordi d'estiu incert

A Torelló, tres establiments faran parada al carrer i també es durà a terme l'entrega de premis del primer concurs de punts de llibre. 

Publicat 20/07/2020, Vall del Ges - Cultura

La Vall del Ges viurà dijous la diada Sant Jordi d’estiu, després que el passat mes d’abril no es pogués celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19. A Torelló tres establiments faran parada al carrer, en una iniciativa en la qual hi col·labora la regidoria de Comerç de l’Ajuntament. Art Floral i la Llibreria Punt Font instal·laran una parada conjunta al carrer dels Estudis de les 5 de la tarda a les 10 del vespre. A les 7 de la tarda, es farà l’entrega de premis del primer concurs de punts de llibre, organitzat per la llibreria Punt Font i que s’adreça als alumnes d’entre P3 i 4rt d’ESO de les escoles de Torelló. S’hi van presentar cinc treballs. De totes maneres, la jornada es presenta amb moltes incerteses i les floristeries desconeixen “el nombre de roses que es poden arribar a vendre” i demanen als clients que les encarreguin. A la mateixa parada, l’autora torellonenca Marta Culí signarà exemplars del seu llibre ‘A l’ombra de la Quimera’, editat per l’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET). És la primera novel·la que publica l’associació, dins la secció de ficció ‘La lluna en un cove’. Pel que fa la Llibreria Colors farà una parada davant de la botiga en l’horari d’obertura habitual. . Tot i això, les llibreries i floristeries de Torelló van oferir serveis a domicili el passat 23 d’abril i es van organitzar activitats a través de les xarxes socials.

Per altra banda, el Centre de Dia de Sant Vicenç farà per aquest dia agulles de solapa en forma de roses folrant càpsules de cafè.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació