La Vall Verda recull plàstics, vidres i tovalloletes al riu Ges

El grup va organitzar dissabte una jornada de neteja en terme municipal de Sant Pere. 

Publicat 08/02/2021, Torelló - Medi Ambient

El col·lectiu La Vall Verda va organitzar una nova jornada de neteja i recollida de deixalles en la qual hi van assistir una quinzena de persones. En aquest cas va ser dissabte, a partir de 2/4 de 9 del matí, a la vora del pas del riu Ges per Sant Pere. El punt de trobada va ser sota el pont de Ferro de la C37, al quilòmetre 2, al costat de les passeres. Anna Girbau, membre i impulsora del projecte, explica que van recollir ampolles de vidre, plàstics o tovalloletes. La trobada es va dur a terme complint totes les mesures de seguretat. Fa poc més d’una setmana el mateix col·lectiu va convocar una altra jornada de recollida de deixalles a la zona de la Font Santa, també a Sant Pere, en què es van recollir pneumàtics, plàstics, llaunes i fins i tot una rentadora.

Per altra banda,  dijous Tac Osona va fer la neteja del tram de camí Vora Ter entre la font de Puig-roví i el nucli de Vila-seca. Es van retirar deixalles, un palet de plàstic, un con o restes d’uralita. Queda pendent algun plàstic i un bidó de 1.000 l, que es retiraran en els propers dies.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació