La Xurreria Rabos s'imposa en el primer concurs de disfresses

La iniciativa es va incorporar a la festa de les Senyoretes i Homenots de divendres. 

Publicat 24/02/2020, Torelló - Carnaval de Terra Endins

Divendres al vespre es va celebrar la festa de Senyoretes i Homenots. Enguany la temàtica proposada per l’organització era la ‘Barbie i Ken’’i s’englobava sota l’eslògan ‘Ni de plàstic, ni fantàstic’ amb la voluntat de contrarestar els estereotips que se li atribueixen a la popular joguina infantil. Aquest any tenia com a novetat un concurs de disfresses que va comptar amb vint colles participants, que van desfilar per la passarel·la instal·lada a la Plaça Nova. Abans, però, el protocol va ser el ja marcat en les edicions anteriors. A la Plaça de la Vila, la Reina Carnestoltes va donar la benvinguda als assistents amb el seu tradicional pregó, i tot seguit va començar la rua pels carrers. Meritxell Viñas, membre de l’Associació Deixebles de Sant Feliu, es mostra satisfeta amb el desenvolupament de la festa i assegura que la rua va ser "multitudinària".

Les guanyadores del concurs de disfresses van ser un grup de noies que es van presentar amb el nom ‘Xurreria Rabos’, fent al·lusió a la Xurreria Ramos del municipi. D’altra banda, Viñas assegura que la festa es va celebrar amb total normalitat i destaca que no es va rebre “cap incidència” al punt lila. 

La nit es va cloure amb l’actuació del grup de música “Band-idos” i amb una selecció de música festiva.

 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació