Les llars d'infants i escoles de Torelló reobren amb prop de 300 alumnes

Ho fan amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.

Publicat 04/06/2020, Torelló - Ensenyament

Un total de 298 alumnes han tornat aquesta setmana a les aules. Les llars d’infants de Torelló, la Blancaneus i La Cabanya, van reprendre dimecres l’activitat amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries. Han obert amb un horari de 9 del matí a 1 del migdia i una ocupació de 5 alumnes per espai. L’assistència és d’entre 10 i 15 infants per centre tot i que la previsió és que durant les setmanes que queden fins a juliol se n’incorporin més.

També des d’aquest dimarts les escoles d’infantil i primària ofereixen atenció presencial, tot i que amb poca assistència d’alumnes. A l'etapa d'infantil, l'horari és de 9 del matí a 1 del migdia pels alumnes que ho necessitin per la conciliació laboral dels pares. Els cursos de final d’etapa (6è i 4t d'ESO) han previst fer una o dues trobades a la setmana, amb 13 i 15 alumnes com a màxim respectivament. I a la resta de cursos, la majoria d'escoles han proposat als alumnes un dia perquè es puguin retrobar amb els companys, fent si és necessari dos grups per classe perquè compleixin amb les mesures de distanciament i seguretat. En alguns casos, però, només s'ofereix el servei de tutoria.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació