Les piscines d'estiu de la Vall del Ges obriran aquest mes de juny

Hauran d'afrontar una temporada diferent adaptant-se a les limitacions i mesures de seguretat.

Publicat 10/06/2020, Vall del Ges - Esports
les-piscines-d-estiu-de-la-vall-del-ges-obriran-aquest-mes-juny

Les piscines municipals d’estiu de Torelló obriran dilluns de la setmana que ve i romandran obertes fins al 6 de setembre. Aquest any, la normativa d’obertura s’ha hagut d’adaptar a les limitacions i mesures de seguretat i higiene vigents a causa del COVID-19. Hi haurà torns de matí i tarda, una capacitat màxima de 100 persones i sempre s’haurà de demanar cita prèvia per accedir-hi. L’obertura de les piscines d’estiu es dividirà en dues franges, matí i tarda, amb un període intermedi d’una hora per tal de poder desinfectar les instal·lacions. Del 15 d juny a l’1 d’agost, l’horari serà al matí, de 10 a 2/4 de 3 de la tarda i a la tarda, de 2/4 de 4 a les 8 del vespre.  El tancament per desinfecció es farà de 2/4 de 3 a 2/4 de 4. Del 2 d’agost al 6 de setembre, serà, els matins de 2/4 d’11 a 2/4 de 3, i a les tardes de 2/4 de 4 a 2/4 de 8 del vespre. No es podrà accedir a la piscina sense haver demanat cita prèvia. Es podrà fer mitjançant una aplicació informàtica que s’està acabant de preparar o bé trucant al telèfon de La Pisicna. Només es podrà demanar hora pel mateix dia o per l’endemà i l’accés quedarà restringit a una franja per persona al dia. Per accedir a les instal·lacions, serà imprescindible portar el DNI. Pel que fa als preus de les entrades, seran de 4 a 16 anys i pensionistes a partir de 60 anys 3 euros, de 17 a 30 anys 4 euros i més grans de 30 anys 5 euros. Es podran fer els abonaments de cada estiu, però enguany i atesa la situació excepcional, aquests no poden garantir l’ús de la piscina cada dia i en qualsevol franja horària. La piscina tindrà una capacitat màxima de 100 persones per torn tot i que l’aforament podrà variar a l’alça o a la baixa segons el que determinin les autoritats sanitàries. L’entrada al recinte s’haurà de fer per la piscina coberta i la sortida per la porta del Passatge dels Esports. No es podran fer servir els vestidors col·lectius ni les dutxes, però sí els lavabos. En els darrers dies la brigada municipal ha fet feines de millora del paviment de les piscines d’estiu per preparar la reobertura. S’han canviat peces trencades de les platges i els desbordants.

 

Pel que fa les piscines de Sant Vicenç obriran del 29 de juny al 31 d’agost de les 10 del matí a les 8 del vespre. Es faran torns fraccionats en franges de tres hores: de 10 del matí a 1 del migdia, de 2/4 de 2 a 2/4 de 5 de la tarda i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre. Entre franja i franja es desinfectaran les instal·lacions al com marca la normativa. S’haurà de demanar cita prèvia per accedir a la piscina. Només es podrà demanar hora pel mateix dia o pel següent, i l’accés quedarà restringit a una franja per persona al dia. És imprescindible per les persones del municipi portar el DNI per accedir a la piscina. La piscina tindrà una capacitat de 100 persones. No es podrà accedir als vestidors, però sí als lavabos. El preu serà gratuït ja que des del consistori santvicentenc afirmen que “és un estiu excepcional  i volem que els veïns i veïnes en gaudeixin”. Davant l’excepcionalitat enguany no hi haurà abonaments.

I a Sant Pere, s’obriran les piscines municipals el proper 20 de juny amb tres torns diaris i respectant les mesures de seguretat sanitària i amb els preus més reduïts. El funcionament serà per torns amb aforament limitat. El nombre màxim de persones que podran accedir a la piscina per cada torn serà de 60 persones. És per això que serà obligatori fer la reserva i que no podrà entrar ningú sense que ho hagi fet. Hi haurà possibilitat d'abonaments de temporada,  entrades individuals o bé l'abonament anual de les persones que ja el tenen de tot l'any. En els propers dies es donarà informació dels preus, horaris i normatives. Des de la regidoria d’Esports recorden que ja està activa l'aplicació que ha de permetre a tots els ciutadans fer reserves de cita prèvia per accedir a la piscina d'estiu, així com també al gimnàs. I és que la situació actual de la Covid-19 ha obligat també a limitar els aforaments en els espais i a fer un control previ mitjançant les reserves. En el cas del gimnàs ja està actiu i ja funciona amb la normalitat que la situació ens permet en aquests moments. Les reserves només es podran fer pel dia vigent si queden places o pel dia següent.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació