Les piscines municpals de la Vall del Ges obriran aquest mes

La deTorelló obrirà el dia 17 mentre que la de Sant Pere ho farà dilluns. 

Publicat 04/06/2019, Vall del Ges - Esports

Les piscines municipals d’estiu de Torelló obriran el proper 17 de juny i romandran obertes fins al 8 de setembre. L'horari d’obertura serà de dilluns a diumenge, de les 10 del matí a les 8 de la tarda, fins el dia 1 d'agost, dia de la festa major. Del 2 d'agost al 8 de setembre, obriran cada dia, de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 8 de la tarda. 

A Sant Pere les piscines municipals seran les primeres a obrir. Ho faran dilluns que ve en horari de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda i tancaran la segona setmana de setembre.  

Pel que fa a Sant Vicenç la temporada d’estiu de la piscina començarà el 15 de juny. Es mantenen els mateixos abonaments que l’any passat així com les mateixes tarifes. Des de dijous passat ja es poden fer els abonaments a l’Ajuntament en horari d’oficines. Per a fer la sol•licitud cal portar el dni o llibre de família, una foto de carnet, els pensionistes i les persones amb discapacitat el document acreditatiu corresponent, les famílies monoparentals el títol que els acredita com a tal així com les famílies nombroses. L’import s’ha de pagar en efectiu. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació