L'ANC organitza 8 autocars per anar a la manifestació de l'11-S

La venda de tiquets per anar amb autocar a Barcelona és més baixa que els altres anys. 

Publicat 03/09/2019, Torelló - Societat

L'ANC de la Vall del Ges ha decidit cancel·lar alguns autocars per anar a la manifestació de l'11-S a Barcelona. D'aquesta manera, enlloc d'organitzar dotze autocars "n'hi hauran 8", assenyala Roger Trias, de l'entitat.  I és que la venda de tiquets per anar amb autocar és més baixa que els altres anys. Tot i això,s'espera que la concentració comptarà amb “molta gent de la Vall del Ges”, però que aquests optaran per traslladar-se “amb els seus vehicles particulars o transport públic”.  Els tiquets es poden adquirir a Torelló, a la llibreria Punt Font, a la Llibreria Montseny, al Torelló Jove i a la parada de la plaça Vella número 1; a Sant Pere, a l’Ajuntament, i a Sant Vicenç, al bar El Casal.

Per altra banda, l’ANC de la Vall del Ges continua venent aquesta setmana les samarretes per assistir a la manifestació de l’11 de setembre a la plaça Vella de Torelló. Es poden adquirir fins divendres de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i el dissabte d’11 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Segons Queralt, “el ritme de vendes és superior al de l’any passat”. 

La manifestació de l’11 de setembre organitzada per l’ANC, amb el suport d’Òmnium Cultural i l’AMI, tindrà l’epicentre a la plaça d’Espanya de Barcelona i començarà a ¼ de 6 de la tarda. Passarà per la Creu Coberta, Tarragona, la Gran Via, el Paral·lel i Reina Maria Cristina. Segons l’ANC, per a la mobilització d’aquest 2019 “s’ha triat una plaça amb carrers que l’envolten per tenir gran capacitat i visibilitat”. El lema de la marxa sobiranista d’aquesta Diada 2019 és ‘Objectiu independència’. L’any passat la manifestació es va celebrar a l’avinguda Diagonal i va aplegar un milió de persones.

Per últim, l’ANC organitza dissabte a Torelló un cinefòrum en què es plantejaran “d’on venim i cap on anem com a assemblea” a càrrec de Roser Sayós, secretaria de l'ANC. Posteriorment es farà la projecció i col·loqui del documental ‘Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta”. Anirà a càrrec de Lluís Junyent, secretari nacional de l’ANC i Sandra Saura, activista i ecologista pacifista. L’acte començarà a les 8 del vespre a la sala de cinema El Casal de Torelló. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació