Lluís Sabatés no ocuparà el segon lloc de la candidatura d'ERC-JpT i aposta per una llista renovada

Els republicans encara no tenen clar qui encapçalarà la llista i asseguren que totes les opcions estan molt obertes. 

Publicat 23/01/2019, Torelló - Política
lluis-sabates-no-ocupara-el-segon-lloc-de-la-candidatura-d-erc-jpt-i-aposta-per-una-llista-renovada

Lluís Sabatés, Jordi Casals i Xevi Lozano en una foto d'arxiu.

El grup municipal d’ERC-JpT encara no ha decidit qui serà el nou candidat de la coalició per a les properes eleccions municipals del mes de maig. Així ho va manifestar dimarts el regidor de la formació política, Lluís Sabatés, en una entrevista a Ràdio Ona. El republicà va dir que l’actual portaveu, Jordi Casals, “sempre ha posat el seu càrrec a disposició del grup per si hi havia algú que volgués agafar el relleu”. En aquests moments però la decisió de què es torni a presentar encara està oberta. Pel que fa Sabatés va assegurar que ell no serà el candidat i que tampoc tornarà a ocupar “el segon de la llista”, encara que sí que formarà “part de l’equip”. I és que és de l’opinió que “seria bo aconseguir una llista renovada tenint en compte, sobretot, el moment actual”. També va explicar que “ja hi ha algú que s’ha postulat com a possible candidat”, però que totes les opcions estan “molt obertes”. El que sí que desitja és que “sigui de consens”.

Per la seva banda, Xevi Lozano, sí que va manifestar que segueix involucrat en el projecte i que està disposat a tornar a repetir en la llista i si es creu oportú ocupar “les primeres posicions”.

ERC-JpT està treballant en l’elaboració del programa electoral a través de sis comissions. El proper pas serà “una reunió de les diferents comissions per acabar de confeccionar el document que es presentarà en l’assemblea general d’ERC i JpT”.  

Jordi Casals s’ha presentat tres vegades per ERC, les dues darreres amb JpT, i sempre s’ha mantingut amb tres regidors, tot i que en els darrers comicis va quedar a les portes d’aconseguir-ne un quart. La coalició té clar que “falta un projecte que torni a il•lusionar els torellonencs i torellonenques”, ja que l’actual equip de govern “els l’ha fet perdre”. Prova d’això, segons Lluís Sabatés és que “l’equip de govern no té ni esma per aprovar els pressupostos”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació