Mal començament de Clàudia Galícia a l'Asturias Bike Rice

Va caure quan anava en segona posició i es va fer un fort cop. 

Publicat 07/06/2019, Astúries - Esports
mal-comencament-de-claudia-galicia-a-l-asturias-bike-rice

Galícia durant la cursa.

Clàudia Galícia comença segona a l’Asturias Bike Rice que es disputa des d’aquest dijous i fins diumenge. La torellonenca no va tenir un bon inici a la cursa de quatre etapes i amb un total de 200 quilòmetres. I és que aquest dijous va caure quan anava segona i es va fer un fort cop. Com a conseqüència va perdre temps i es va col·locar per darrera de Natalia Fischer. 

Pel que fa a l’última prova de la Copa Catalana de BTT a la Sea Other Europe de Girona, Galicia, de l’equip Megamo UCI Team, va aconseguir la cinquena posició femenina i la tercera de la categoria elit femení. La biker de Torelló va fer el recorregut de 300 metres amb quaranta metres de desnivell positiu, amb un minut, quinze segons i 27 dècimes. Tot i que va guanyar Leonie Barthelemy segueix al primer lloc de la classificació general. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació