Marató de Donació de Sang aquest dijous a Torelló

Es porta a terme al gimnàs del Fortià Solà de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. 

Publicat 13/06/2019, Torelló - Solidaritat
marato-de-donacio-de-sang-aquest-dijous-a-torello

El gimnàs del Fortià Solà acull la donació.

La delegació local de Torelló del Banc de Sang i Teixits organitza una Marató de Donació de Sang aquest dijous sota l’eslògan ‘Si dones sang, faràs un món més gran’. Les donacions es faran al gimnàs de l'escola Fortià Solà, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. Des de l'entitat promotora es fa una crida a la ciutadania a col·laborar en aquesta iniciativa solidària. També recorden que cada dia calen “1000 donacions per garantir que tothom tingui sang quan en necessita i tant per a intervencions quirúrgiques, per a tractaments oncològics, per a transplantaments i en cas d’accidents greus”. Poden donar sang totes les persones amb edats compreses entre els 18 i els 70 anys i que pesin més de 50 quilos. La Marató de Donació de Sang compta amb la col·laboració dels alumnes de quart de l'escola Fortià Solà.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació