Marçal Ortuño mostra "la voluntat de treballar per Torelló i situar-lo a l'alçada del seu potencial"

A més, va destacar la voluntat d’elaborar “una llista de poble, oberta i àmpliament representativa del municipi”. 

Publicat 06/02/2019, Torelló - Política
marcal-ortuno-candidat-d-erc-jpt-a-l-alcaldia-de-torello-2

El grup d'ERC-JpT. Al centre, Marçal Ortuño acompanyat de Xevi Lozano. (Foto: ERC-JpT).

ERC-JpT va presentar aquest dimarts al vespre Marçal Ortuño com a candidat a l’alcaldia que proposaran a l’assemblea conjunta que se celebrarà el proper 13 de febrer. Ortuño va dir que “he decidit encapçalar la candidatura perquè representa una oportunitat única de portar a terme un projecte potent pel poble i un repte molt il·lusionant a nivell personal”. També va destacar la voluntat d’elaborar “una llista de poble, oberta i àmpliament representativa del municipi” i que ja compta amb unes persones que tenen “una estima pel poble i predisposició al compromís” posant en valor “el rigor, la professionalitat i el bon nivell tècnic de totes aquestes persones que, d’una manera o altra ens donen suport” i que “es dibuixa un panorama tant estimulant del que és impossible, si ets pescallunes, quedar-ne al marge”. El candidat d’ERC-JpT va afegir la voluntat “de treballar per Torelló i situar el municipi a l’alçada del seu potencial social, cultural, industrial i comercial que són la base per a desplegar la proposta ambiciosa, global i integradora que ha de ser el nostre programa”. Ortuño va continuar que “hem de fer que aquesta combinació del tarannà local i de les nostres ganes de transformació siguin una fórmula d’èxit per al poble”. Alhora va fer referència al context nacional afirmant que “des de Torelló caldrà fer ben visible el nostre compromís d’implementació de la República Catalana amb l’alliberament dels presos polítics i la lluita contra la repressió de l’Estat Espanyol”. Marçal Ortuño va acabar la seva intervenció dient que “m’esforçaré per estar a l’alçada i aquesta serà la meva prioritat en els propers anys, espero que des del govern del nostre consistori”. Pel que fa la resta de la llista i el programa va dir que “l’anem treballant”. 


Per altra banda, l’actual regidor de Junts per Torelló, Xevi Lozano, va anunciar la reedició de la coalició d’ERC-Jpt com “la millor eina que té Torelló per aconseguir el canvi que necessita”, una decisió que es va prendre “l’estiu passat en l’assemblea conjunta que van realitzar”. ERC i Junts per Torelló es presenten conjuntament des del 2011.

Marçal Ortuño (1971) ha cursat estudis de Dret a l'UAB i de disseny a l'Escola d'Art de Vic. Treballa com assessor financer en la banca privada, és president del Club Tennis Torelló i ha estat implicat en l'AMPA Marta Mata i de la Colla Carrossaire que en va sorgir i, a més va estar vinculat a Ràdio Ona i el Setmanari Torelló.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació