Marçal Ortuño encapçalarà la llista d'ERC-JpT a les eleccions municipals

L’alcaldable d’ERC-JpT és segons l'actual portaveu del partit, Jordi Casals, "independent, mai ha estat vinculat al grup, és una persona implicada en el poble i en el teixit associatiu".

Publicat 04/02/2019, Torelló - Política
marcal-ortuno-encapcalara-la-llista-d-erc-jpt-a-les-eleccions-municipals

Marçal Ortuño.

Jordi Casals no tornarà a encapçalar la candidatura d’ERC-JpT a les eleccions municipals del proper mes de maig. Marçal Ortuño “és el candidat que es presentarà a l’assemblea que se celebrarà la setmana que ve i que és qui l’haurà de ratificar” afirma Casals. Segons el republicà, “Ortuño s’ha posat a disposició del partit, és un excel·lent candidat i ens posa en el camí per guanyar els comicis”. L’alcaldable d’ERC-JpT, Marçal Ortuño, “és independent, mai ha estat vinculat al partit” i és “una persona implicada en el poble, en el teixit associatiu, així com també té interès per la política local”. Té 47 anys i ha estudiat Dret i Disseny. Actualment treballa a la banca privada i és president del Club Tennis Torelló. 

 

Jordi Casals afirma que “he fet un pas enrere o al costat després d’una reflexió a nivell personal i polític” i considera que ara era el moment, ja que “hem de fer una candidatura de poble, oberta i transversal”. Tot i això, el portaveu d’ERC-Jpt continuarà “activament en el projecte” i formarà part de la llista, però de moment el lloc que ocuparà encara “no està decidit”. El que és segur és que no estarà “entre els 3 o 4 primers llocs”. Jordi Casals s’ha presentat tres vegades per ERC, les dues darreres amb JpT, i sempre s’ha mantingut amb tres regidors, tot i que en els darrers comicis va quedar a les portes d’aconseguir-ne un quart. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació