‘Mare terra’, diumenge al Teatre Cirvianum de Torelló

L’obra està dirigida per Marc Calvàs i els intèrprets són Clara Dalmau i Jordi Hervàs. 

Publicat 15/02/2019, Torelló - Cultura
mare-terra-parlara-sobre-l-origen-de-la-terra-diumenge-al-teatre-cirvianum-de-torello

Un moment de l'espectacle.

La Companyia Totilau presenta aquest diumenge a les 6 de la tarda ‘Mare terra’ al Teatre Cirvianum de Torelló. Es tracta d’un espectacle apassionant a l’origen de la terra. És un muntatge d’actors i titelles per a infants sobre l’aparició de la vida a la terra. L’obra està dirigida per Marc Calvàs i els intèrprets són Clara Dalmau i Jordi Hervàs. ‘Mare Terra’ s’adreça a infants a partir dels 3 anys i “està inspirat en les preguntes dels nostres fills sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynan”.

En Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta: “D’on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”; “Com és que tots els dinosaures es van morir?”, “Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”. Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, i hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l’aparició de l’ésser humà. L’espectacle està programat en conveni amb el grup Xarxa de Torelló. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació