Maria Aceituno és la nova directora de Ràdio Ona

Agafa el relleu de Pere Trabal després de 15 anys en el càrrec.

Publicat 07/03/2022, Torelló - Mitjans de Comunicació
maria-aceituno-es-la-nova-directora-de-radio-ona

Maria Aceituno és la nova directora de Ràdio Ona i agafa el relleu de Pere Trabal qui la setmana passada va deixar el càrrec després de 15 anys a la direcció del mitjà. Aceituno, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB, ha estat vinculada a l’emissora municipal de forma intermitent des del 1998 quan va participar en els tallers de ràdio i va donar suport al departament de publicitat durant els mesos d’estiu. També va conduir i produir el programa ‘Parada i Fonda’ els dissabtes al matí durant cinc temporades. L’octubre del 2007 va posar-se al capdavant del departament comercial de l’emissora i també ha estat realitzant tasques de suport a la direcció. És la primera vegada que una dona ocupa aquest càrrec a Ràdio Ona. La nova directora assumeix el càrrec “amb il·lusió”, continuant amb l’herència dels darrers anys i amb ganes d’obrir la ràdio al poble, fer-la més participativa i visible”, així com també “recuperant l’esperit de Ràdio Ona Juvenil i que la gent jove se la senti seva”. Maria Aceituno arriba a la direcció després de passar per un procés selectiu que es va celebrar el passat mes de febrer. 

les-ciclistes

LES CICLISTES

Del 27 de juny al 25 de juliol podrem seguir tota l'actualitat del Tour de França i el Tour de Femmes amb @les_ciclistes, programa conduït per la Gemma Carretero i en Marc Casas. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació