Menys participació en el Xou Musical de Sant Pere

La novetat va ser la participació d’un grup de nens i nenes que han realitzat un taller de teatre amb l’Agrupació Teatral. 

Publicat 06/05/2019, Sant Pere - Societat
menys-participacio-al-xou-musical-de-sant-pere

Els nens que han fet el taller de teatre. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

Sant Pere ha acollit aquest cap de setmana la 14a edició del Xou Musical, organitzat per l’Agrupació Teatral Bellmunt. Des de l’Ajuntament expliquen que aquest any “ha baixat la participació”, ja que durant el mateix cap de setmana “es feien altres activitats al municipi”. La primera sessió es va poder veure dissabte al vespre i la segona diumenge a la tarda. Es van poder contemplar un total de setze actuacions diverses a l’escenari del teatre Parroquial El Centre. La novetat d’enguany va ser la participació d’un grup de nens i nenes que en els darrers dos mesos han realitzat un taller de teatre amb l’Agrupació Teatral. L’actuació els va servir per presentar el treball que han fet. Des del consistori comenten que “van fer tres intervencions”. Primer van explicar “acudits representats, després van fer una actuació més teatralitzada i finalment playback”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació