Milloren el parc infantil de la plaça 11 de setembre de Sant Vicenç

S'hi ha instal·lat una nova àrea de jocs i s'han tapat els forats que hi havien. 

Publicat 26/06/2019, Sant Vicenç - Obres
milloren-el-parc-infantil-de-la-placa-11-de-setembre-de-sant-vicenc

El nou parc infantil remodelat. (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç).

L'Ajuntament de Sant Vicenç ha renovat el parc infantil de la Plaça 11 de setembre. L'actuació ha consistit en la instal·lació d'una nova àrea de jocs format per una torra multijocs d'escalada, gronxadors, tobogans, i dues noves molles. També s'ha aprofitat per arranjar els forats que hi havia a la zona de gronxadors. L’alcalde de Sant Vicenç, Èric Sibina, explica que “s’han col·locat elements de joc nous i moderns que no requereixen manteniment i que són més segurs que els que hi havia anteriorment”.

Per altra banda, s’ha col·locat un nou gronxador inclusiu a la Plaça del Castell de Sant Vicenç que permet “gronxar-se amb més seguretat”. El nou element el poden utilitzar tots els infants, tant si tenen algun tipus de discapacitat com si no. És el primer gronxador d'aquestes característiques que s'instal•la al municipi i respon a la voluntat de repensar les àrees de joc a l'aire lliure del poble “perquè siguin més inclusives i diverses”.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació