Miquel Pagès i Clara Solà són tercers en el Trofeu de Debutans

Pagès va competir en la categoria juvenil i en la modalitat lliure mentre que Solà en la categoria cadet i en la modalitat de figures obligatòries.

Publicat 02/12/2019, Sant Vicenç - Esports
miquel-pages-i-clara-sola-son-tercers-en-el-trofeu-de-debutans

Els dos patinadors del CP Lloriana. (Foto: CP Lloriana).

Miquel Pagès i Clara Solà del CP Lloriana de Sant Vicenç van pujar al tercer esglaó del podi durant el Trofeu de Debutans que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a Lliçà de Vall. Pagès va competir en la categoria juvenil i en la modalitat lliure mentre que Solà en la categoria cadet i en la modalitat de figures obligatòries. Des del club santvicentenc assenyalen que “és un gran inici de cara a les competicions de l’any vinent”. 

El Trofeu de Debutans l’organitza la Federació Catalana de Patinatge i s’adreça a tots els patinadors i patinadores que durant l’any han aconseguit aprovar tots els nivells de l’etapa d’iniciació i que l’any vinent participaran en el nivell de competició. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació