Nil Armengol crea un prototip de mà biònica amb una impressora 3D

Aquest ha estat el seu treball de recerca i forma part d’un projecte solidari pensat per persones que els pugui faltar un braç o una mà. 

Publicat 12/02/2019, Torelló - Societat
nil-armengol-crea-un-prototip-de-ma-bionica-amb-una-impressora-3d

Nil Armengol

El santperenc Nil Armengol, estudiant de 2n de Batxillerat de l’Institut Cirviànum de Torelló, ha creat un prototip de mà biònica amb una impressora 3D. Aquest ha estat el seu treball de recerca i forma part d’un projecte solidari pensat per persones que els pugui faltar un braç o una mà. La impressió de la mà biònica ha necessitat més de trenta hores per a perfeccionar algunes parts. Armengol es mostra molt satisfet del resultat final i destaca sobretot “l'aprenentatge assolit” i el fet que aquest treball l'ha portat a formar part de  “la comunitat e- NABLE, comunitat a través de la qual enginyers voluntaris creen pròtesis per a persones amb pocs recursos”. Nil Armengol ha estat acompanyat per la seva tutora de l'Institut, Rosa Dot i per Eduard Martín, enginyer de professió i  membre de l'Ampa de l'IES Cirviànum.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació