Nou persones fan el curs per familiaritzar-se amb el teclat de l'ordinador a Torelló

Es troba emmarcat dins del programa 'Forma't a Torelló'. 

Publicat 15/04/2019, Torelló - Promoció Econòmica
nou-persones-fan-el-curs-per-familiaritzar-se-amb-el-teclat-de-l-ordinador-a-torello

Els alumnes durant el curs. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Un total de nou persones han participat al curs per familiaritzar-se amb el teclat de l’ordinador dins del programa ‘Forma't a Torelló’, en la seva edició de primavera. Dijous passat es va fer l'última de les deu sessions del curs 'Familiaritza't amb el teclat de l'ordinador', amb organització del servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica. L’objectiu d’aquest curs era que els participants perdessin la por a l’ordinador i aprenguessin a utilitzar el teclat de l’ordinador amb agilitat i autonomia. Després del curs els alumnes han fet una valoració molt positiva del mateix i coincideixen a dir que recomanarien aquesta formació a altres persones.

Aquest ha estat el primer curs d’un itinerari formatiu que consta de dos cursos més: 'Primers passos amb l'ordinador i internet', que es farà del 2 al 20 de maig i 'Aprèn a fer els teus documents amb word', que es realitzarà del 27 de maig al 13 de juny. Els interessats poden realitzar tot l’itinerari, però també es pot seguir només un dels cursos que formen l’itinerari, en funció de les necessitats formatives de cada persona.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació