Nou servei d’autobús a demanda a Borgonyà i Vilaseca a partir d'aquest dilluns

La novetat principal és que l’autobús només passarà si l’usuari ho sol·licita prèviament, com a mínim una hora abans. 

Publicat 14/01/2019, Sant Vicenç - Societat
nou-servei-d-autobus-a-demanda-a-borgonya-i-vilaseca-a-partir-de-dilluns

L’Ajuntament de Sant Vicenç i l’empresa Sagalés han arribat a un acord de canvi de model per millorar la flexibilitat de la línia.

Aquest dilluns entra en funcionament el nou servei d’autobús a demanda a Borgonyà i Vilaseca. L’Ajuntament de Sant Vicenç i l’empresa Sagalés han arribat a un acord de canvi de model per millorar la flexibilitat de la línia que passa per aquestes dues poblacions. Es tracta d’una prova pilot en què s’augmentarà la freqüència d’autocars: dels 10 actuals als 43 al dia. Per tant, segons l’alcalde, Èric Sibina, “la franja horària queda totalment coberta”. A més, afegeix que aquest nou servei “permetrà descongestionar la línia de la Vall del Ges, ja que fins ara s’havia d’anar sempre a Vilaseca i Borgonyà malgrat que no hi hagués cap usuari amb la pèrdua de temps i gasolina que comportava”. També afegeix que “mediambientalment és més sostenible”.

La novetat principal és que l’autobús només passarà si l’usuari ho sol·licita prèviament, com a mínim una hora abans. El servei a demanda només funcionarà de dilluns a divendres feiners. Els dissabtes i el mes d’agost s’aplicarà l’horari antic i, per tant, no caldrà trucar prèviament. Actualment utilitzen l’autobús que va a Borgonyà i Vilaseca 4 persones. 

Es mantenen les mateixes tarifes que hi havia anteriorment, podent-se utilitzar també els bitllets integrats ATM que permeten fer transbord a altres línies d’autobusos, al bus urbà de Vic, Granollers i Barcelona i al Metro.  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació