Noves biblioactivitats pel primer trimestre de l’any a Sant Pere

L’Esqueller ha programat un taller  d’astronomia fantàstica, un taller de màscares i un de música i dibuix.

Publicat 17/01/2020, SANT PERE - Cultura
noves-biblioactivitats-pel-primer-trimestre-de-l-any-a-sant-pere

Bibliocativitats de la Biblioteca L'Esqueller de Sant Pere (Foto: Ajuntament de Sant Pere)

La biblioteca l'Esqueller de Sant Pere ha programat les biblioactivitats per aquest primer trimestre de l'any. La proposta són tres tallers diferents. Un  d’astronomia fantàstica, un taller de màscares i ballem i dibuixem la música.

El taller d’astronomia fantàstica l’impartirà Marta Esmarats i es farà el proper 25 de gener a 2/4 d’11 del matí i s’adreça a nens i nenes d’entre els 6 i els 12 anys. Els participants crearan uns canons de llum i les seves plantilles per tal de projectar llum al sostre, paret o pantalla que es vulgui. A més, es dibuixaran estrelles i planetes llunyans amb colors i llum que posteriorment també es projectaran. És una eina de teatre de llums i ombres que dóna espai a la sorpresa, la curiositat i a la creativitat de cada nen i nena. Pel que fa el taller de màscares es portarà a terme el 15 de febrer a les 10 del matí, a càrrec de Raquel Vaqué i és una activitat pensada per als nens i nenes a partir dels 6 anys. Durant la sessió es dissenyaran i crearan màscares venecianes de carnaval amb volum. Es retallarà, s’enganxarà, es pintarà, dibuixarà o reciclarà. Per últim, el 21 de març es realitzarà el taller ballem i pintem la música, en una proposta per a infants a partir de P4. Durant la sessió, conduïda per la mateixa Esmarats, es crearà un mural gegant ple de ritme i color. Des de l’Ajuntament comenten que “el taller és molt divertit, té estones de calma i de concentració, i altres de més dinàmiques amb molt de ritme”.

Les biblioactivitats es programen amb caràcter trimestral i són obertes i gratuïtes. Per a poder participar-hi cal apuntar-se a la mateixa biblioteca i les places són limitades.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació