Obert el termini per accedir al Programa de Garantia Juvenil

L'oferta de treball que s'ofereix és una plaça d'administratiu/iva en pràctiques.  

Publicat 22/10/2019, Torelló - Ocupació

L'Ajuntament de Torelló ha obert el termini per accedir a una oferta de treball d'administratiu/iva vinculada al Programa de Garantia Juvenil. Poden optar-hi persones menors de 30 anys que estiguin inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Es poden presentar sol•licituds fins al dilluns 28 d'octubre.

Es tracta d'un contracte en pràctiques de sis mesos de durada per donar suport a l'àrea econòmica i financera de l'Ajuntament. Les persones interessades han de tenir una Formació de Grau - ADE, Empresarials i/o Econòmiques o bé CFGS en el sector de Gestió Administratiu. A més, han d'estar inscrites al SOC i al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament i ser beneficiaris de la Garantia Juvenil.

Des de fa uns anys, l’Ajuntament de Torelló participa en aquest programa. Es tracta d’una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil. I és que ofereix contractes en pràctiques de sis mesos per a joves titulats que busquen una primera experiència professional.      

Les persones interessades poden obtenir més informació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i al Servei Local d’Ocupació de l'Ajuntament de Torelló, a La Cooperativa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació