Oberta la convocatòria dels ajuts Leader

Es poden presentar els projectes fins el 30 de novembre. 

Publicat 21/10/2020, Vall del Ges - Societat

Ja està oberta la convocatòria dels Ajuts Leaders de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura fins el 30 de novembre. Se’n poden beneficiar persones físiques o jurídiques com microempreses, PIMEs, cooperatives i associacions i fundacions sense ànim de lucre que realitzin inversions en empreses que transformin i/o comercialitzin productes agroalimentaris, i empreses no agroalimentàries dels municipis Leader que són Sant Vicenç, Orís, Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Sora, Santa Maria de Besora i Vidrà. Se subvencionaran inversions en obra civil, instal·lacions i equipaments de més de 12.000 euros per a la creació, ampliació o millora d’empreses. 

L’objectiu d’ aquests ajuts és el foment d’inversions que generin activitat econòmica mitjançant accions adreçades a la reactivació econòmica i la creació d’ocupació, a establir polítiques específiques per als joves del món rural, a promoure accions dirigides a la mitigació i adaptació al canvi climàtic i la protecció dels recursos naturals, i a estimular la innovació i la transferència de coneixements en el sector agroalimentari.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació