Obertes les inscripcions per participar a la rua del Carnaval de Torelló

Les persones interessades es poden descarregar el formulari disponible que s’haurà de retornar omplert al correu info@carnavaltorello.cat i hi ha temps per presentar-ho fins el 19 de febrer. 

Publicat 09/01/2019, Torelló - Societat
obertes-les-inscripcions-per-participar-a-la-rua-del-carnaval-de-torello

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la rua del Carnaval de Terra Endins 2019. Les persones interessades es poden descarregar el formulari disponible que s’haurà de retornar omplert al correu info@carnavaltorello.cat i hi ha temps per presentar-ho fins el 19 de febrer. El dimarts 26 de febrer es farà el sorteig de l’ordre de sortida de les carrosses i serà retransmès en directe, com cada any, per Ràdio Ona. S’establiran dues categories de carrosses: la A, amb una llargada mínima de 8 metres, i la B, amb llargada mínima de 2 metres i màxima de 8. La rua començarà a les 7 de la tarda i el recorregut passarà per la plaça de la Sardana, carrer Canigó, Avinguda de la Generalitat, plaça Sant Fortià, carrer del Pont, carrer Sant Miquel, carrer dels Estudis, plaça Germà Donat, carrer Anselm Clavé, carrer Diputació, carrer Cònsol i plaça Joanot Martorell. El jurat serà mòbil i farà la primera valoració de les carrosses a partir de les 4 de la tarda. Valorarà l’originalitat, la qualitat, l’ambientació i el vestuari de les plataformes.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació