Organitzen un concurs de disfresses durant la Nit de Senyoretes i Homenots

Un jurat serà l'encarregat d'avaluar el conjunt dels participants que desfil·laran per la passarel·la per odre d'inscripció. 

Publicat 11/02/2020, Torelló - Carnaval de Terra Endins
organitzen-un-concurs-de-disfresses-durant-la-nit-de-senyoretes-i-homenots

La passarel·la s'instal·larà, un any més, a la plaça Nova. (Foto: Carnaval de Terra Endins).

Els Deixebles de Sant Feliu de Torelló organitzen un concurs de disfresses durant la Nit de Senyoretes i Homenots que se celebrarà el divendres de la setmana que ve. Aquesta és la principal novetat de l’edició d’enguany. Meritxell Viñas, de l’entitat, explica que han decidit incorporar-ho a la festa per “dignificar i donar visibilitat a totes aquelles persones que durant mesos treballen en l’elaboració de la disfressa” així com també “trencar amb els estereotips”. 

El concurs o desfilada començarà a les 12 de la nit i finalitzarà una hora més tard a la passarel·la, que un any més s’instal•larà a la plaça Nova. Els participants a la festa, per ordre d’inscripció, podran pujar a la tarima i presentar el seu espectacle. Un jurat, encara per definir, avaluarà el conjunt dels participants tant pel que fa a la disfressa, la temàtica i el show sobre la passarel·la. Viñas afirma que “la passarel·la no feia la seva funció ja que es convertia en un podi”. Per a participar al concurs cal apuntar-se a les llistes que hi haurà als bars Munich i a l’Animal a partir de dilluns. 

La Nit de les Senyoretes i Homenots serà una crítica als cossos suposadament perfectes. A través de la temàtica de les nines de plàstic de la Barbie i en Kent, es vol criticar de forma satírica l’obsessió de moltes persones a voler tenir un cos perfecte a qualsevol preu sota el lema ‘Ni de plàstic, ni fantàstic’. La festa començarà, com sempre, a les 9 del vespre a la plaça de la Vila on la Reina Carnestoltes farà el pregó i, a continuació, s’iniciarà la rua. El concert amb el grup Band-idos arrencarà a la 1 de la nit.

Per altra banda, aquest dimarts s’acaba el termini d'inscripció per les carrosses que vulguin participar en el Carnaval.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació