Orís aprova el cartipàs municipal i les retribucions dels càrrecs electes

L'alcalde, Arnau Basco, i els regidors cobraran el mateix que la legislatura passada. 

Publicat 10/07/2019, Orís - Política
oris-aprova-el-cartipas-municipal-i-les-retribucions-dels-carrecs-electes

Els regidors de l'equip de govern. (Foto: Ajuntament d'Orís).

El ple de l’Ajuntament d’Orís va aprovar per unanimitat el cartipàs municipal i les retribucions que percebran els càrrecs electes celebrat a finals de juny. Pel que fa les regidories Arnau Basco assumeix Governació, Sanitat, Noves Tecnologies, Urbanisme, Benestar Social i Promoció Econòmica. Núria Moreno, Hisenda, Educació i Igualtat; Marina Comas, Medi Ambient i Joventut; Pere Crous, Manteniment i Serveis; i Jaume Toneu, Obres Públiques i Pagesia. Durant el ple també es va informar de la designació dels tinents d’alcalde. Núria Moreno serà la primera, Marina Comas la segona i Pere Crous el tercer. 

Pel que fa les retribucions i indemnitzacions dels càrrecs electes, l’alcalde, Arnau Basco, percebrà 27.000 euros bruts anuals “que és el màxim legal que es permet als municipis petits”, explica el mateix Basco mentre que tindrà una dedicació del 75% de la jornada. Pel que fa la resta de regidors de l’equip de govern tindran una dedicació de 6 hores setmanals. Respecte els sous, dos percebran “la mateixa quantitat que la legislatura passada però ho faran per assistència a la junta de govern i la resta també la mateixa però en règim de dedicació parcial, segons marca la llei”. 

Les retribucions per junta de govern, que es portaran a terme mensualment, són de 390 euros bruts i per assistència als plens de 60 euros. Les sessions plenàries se celebraran el tercer dimecres no festiu de cada mes a 2/4 de 9 del vespre. 

El ple també va nomenar Arnau Basco com a representant de l’Ajuntament d’Orís al Consorci per la Gestió de Residus Urbans d’Osona; al Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura; al Consorci de l’Alter i al Consorci de Serveis Socials. Per la seva banda, Iolanda Serrabassa serà la representant d’Osona Turisme. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació