Orís dóna gairebé 2000 euros per la Marató de TV3

Aquest any no es podrà fer la tradicional partida de bingo i per contrarestar-ho s'ha fet una donació econòmica.

Publicat 17/11/2020, Orís - Solidaritat

L’Ajuntament d’Orís donarà 1500 euros a la Marató de TV3 que enguany recaptarà fons per la Covid-19. I és que aquest any “no hi haurà la tradicional partida de bingo solidari que organitza el consistori”, expliquen. S’ha pres aquesta decisió “ja que és molt complicat organitzar un acte que mantingui l’essència de la popular partida amb la situació actual de la pandèmia i a un mes vista de l’esdeveniment”, diuen . Per contrarestar-ho, “s’ha decidit fer aquesta donació”. Aquests recursos eren la previsió de la despesa de les diverses activitats del Mercat de la Patata del Bufet que no s’han pogut fer a causa de la COVID-19. Així, el municipi garantirà una aportació semblant a la que es recaptava en anys anteriors, tot esperant que l’any que ve es pugui reprogramar l’esdeveniment amb normalitat.

Per altra banda, l’Associació Dones d’Orís ha fet una donació de 400 euros a La Marató que enguany es destinarà a impulsar la sensibilització i la recerca sobre el coronavirus i es viurà en directe des de centres sanitaris de Catalunya. Aquest any, la Marató s’ha avançat i ja es poden fer donatius per Internet, Bizum, telèfon o transferència bancària.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació