Orís homenatjarà Josep Criballés durant la 21a Trobada de Poetes

És l'activitat paralel·la que s'ha programat en el marc del Mercat de la Patata del Bufet. 

Publicat 11/10/2019, Orís - Festes i Fires
oris-homenatjara-josep-criballes-durant-la-21a-trobada-de-poetes

El Mercat es porta a terme als jardins de la Rectoria. (Foto: Arnau Basco).

El Mercat de la Patata del Bufet d’Orís homenatjarà aquest diumenge Josep Criballés, poeta i fundador de la Fira, que va morir el passat mes d’agost. Ho farà en el decurs de la 21a Trobada de Poetes que va impulsar ell mateix. L’acte es portarà a terme a 2/4 de 12 del migdia davant l’església de Sant Genís.

També diumenge s’ha organitzat la visita al Castell d’Orís i a l’església de Sant Genís a càrrec de l’historiador i director del Museu de la Torneria, Gerard Verdaguer, amb el títol ‘Orígens i declivi del castell d’Orís”. En el decurs de la sortida es descobrirà com va néixer, les seves funcions i perquè es va abandonar, així com els estudis i treballs que s’hi han fet. La proposta s’iniciarà a les 10 del matí a la plaça de l’Ajuntament, en una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament d’Orís, l’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET), el Museu de la Torneria i el Parc del Castell de Montesquiu que l’ha inclòs dins el seu programa d’activitats de tardor. 

A més, hi haurà la mostra gastronòmica amb plats elaborats amb patata del bufet per veïns i veïnes del municipi i una degustació de patates del Bufet amb la col•laboració de l’Associació de Dones d’Orís. El Mercat se celebra de les 9 del matí a 2 del migdia. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació