Orís renova la senyalització vertical del municipi

La nova senyalització permet una ràpida neteja i, alhora, té un acabat reflectant que en millora notablement la visibilitat a la nit.

Publicat 17/05/2022, Orís - Obres

L’Ajuntament d’Orís va renovar a mitjans d’abril la senyalització vertical del municipi. L’actuació ha permès substituir “el conjunt de rètols d’identificació de masies i llocs d’interès que en la majoria de casos es trobaven amb males condicions”, explica l’alcalde, Arnau Basco. L’objectiu és facilitar les tasques de manteniment i per això s’ha optat “en adquirir una senyalització molt semblant a la de carreteres perquè permet una ràpida neteja i, alhora, té un acabat reflectant que en millora notablement la visibilitat a la nit”. El suport continua essent de fusta per tal que s’adapti millor a l’entorn natural i el disseny del color també s’ha escollit seguint aquest criteri. L’actuació ha tingut un cost de 12.000 euros i està totalment subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació