Osona contra el càncer organitza un concert al Cirvianum

Comptarà amb les actuacions de Cocoa Gospel, de Sant Pere, dels Diatònics de la Vall del Ges i del grup de Playback del Casal Cívic de Torelló. 

Publicat 04/10/2019, Torelló - Solidaritat

‘Dansa i música per una bona causa’ és el concert que la junta local d’Osona contra el Càncer de Torelló ha organitzat aquest diumenge al Teatre Cirvianum. Es tracta d’un espectacle en què hi participaran 5 entitats. A partir de les 6 de la tarda hi hauran les actuacions de Cocoa Gospel, de Sant Pere, dels Diatònics de la Vall del Ges i del grup de Playback del Casal Cívic de Torelló. A més també es comptarà amb el club de gimnàstica artística Gimges i la Fàbrica de les Arts de Borgonyà, que hi participarà amb la companyia Stream Ballet que farà un ball de Broadway i un tango acrobàtic. Pel que fa el grup de competició absoluta interpretarà danses urbanes mentre que dues professores de l’entitat faran dansa contemporània experimental.

Per altra banda, es vendran tires per la panera formada amb productes de diversos col•laboradors i que se sortejarà després de l’espectacle. Tots els assistents podran dipositar el seu donatiu en un sobre que se’ls entregarà. Els diners que es recaptin es destinaran a l’Hospital General de Vic per la compra de dos aparells per a realitzar proves mèdiques menys invasives: una torre de laparoscòpia i un electroestimulador.   

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació