Osona dóna més de 260.000 euros al CHV per ajudar a atendre els malalts de Covid-19

Centenars d'empreses, entitats i particulars hi han col·laborat per finançar equipament i personal.

Publicat 08/04/2020, Osona - Solidaritat

Osona dóna 261.446 euros al Consorci Hospitalari de Vic per ajudar a atendre els malalts de Covid-19. Centenars d’empreses, entitats i particulars han fet petites o grans donacions econòmiques al CHV per contribuir a finançar la inversió extra en equipament i personal. La indústria càrnia de Santa Eugènia de Berga Le Pourc Gourmet-Grupo Jorge hi ha fet una aportació extraordinària de 200.000 euros.

I és que en les darreres setmanes moltes són les empreses, entitats i particulars que es preguntaven que podien fer per ajudar al CHV i davant la situació a la que s’estan enfrontant els professionals del centres sanitaris per atendre el creixent nombre de persones amb malalties respiratòries greus provocades pel coronavirus. Donar equips de protecció per als professionals o ajudar a fabricar-los està sent una gran via de col·laboració, com també la implicació del personal i institucions sanitàries privades.

Des del Consorci Hospitalari de Vic agraeixen la col·laboració, solidaritat i els ànims que els fan arribar.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació