Bons resultats del NC Torelló a la 4a Lliga Benjamí i la 2a Lliga Prebenjamí

El campionat es va disputar a Banyoles el cap de setmana passat. 

Publicat 28/01/2020, Torelló - Esports
paula-pavillard-primera-posicio-en-els-100-lliure-a-la-4a-lliga-benjami-i-la-2a-lliga-prebenjami

Els nedadors que van participar a la competició. (Foto: NC Torelló).

Bon paper del NC Torelló a la 4a Lliga Benjamí i la 2a Lliga Prebenjamí que es va disputar el passat cap de setmana a Banyoles i on hi van prendre part diversos clubs de la demarcació de Girona i Osona. Els nedadors més joves del club torellonenc “van evidenciar millores tècniques i de capacitat d’adaptació i també millora de marques”, segons Eva Domènech, entrenadora de les edats benjamina i prebenjamina del club. El nedador més destacat per la posició assolida va ser en Paul Pavillard, que va obtenir la primera posició en els 100 lliure i segona en 50 braça. Per la seva banda, Sergi Bautista, va ser tercer en 100 braça. Des del NC Torelló ressalten “l’actuació dels nostres nedadors en les proves de relleus, on tant l’equip femení com el masculí van assolir una magnífica segona posició final en la prova de 4x50 papallona”.

Per altra banda, els nedadors benjamins i prebenjamins disputaran dissabte vinent a Torelló la primera jornada dels campionats d’Osona, mentre que el primer equip del club es desplaçarà a Lloret de Mar per disputar el Trofeu Vila de Lloret.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació