Pepa Plana porta 'Veus que no veus' a Torelló

L'espectacle fa una reinterpretació de la figura del pallaso. 

Publicat 06/03/2020, Torelló - Cultura
pepa-plana-porta-veus-que-no-veus-a-torello

Pepa Plana i Noël Olivé.

La companyia Pepa Plana presenta dissabte, a les 9 del vespre, al Teatre Cirvianum l’espectacle de pallasses ‘Veus que no veus’. S’adreça tant per a públic familiar com adult i s’inscriu també en els actes del Dia de la Dona. ‘Veus que no veus’ presenta la versió femenina de les anomenades ‘entrades clàssiques', els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. Per una banda, i com a pallassa augusta, Pepa Plana. Per l’altra, en el rol de pallassa blanca, Noël Olivé, amb direcció de Joan Arqué. Com canvien i quin significat prenen els números clàssics quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos? La companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i en aquest muntatge presenta els números circenses més clàssics. Es tracta de riure, però també de parlar, jugar i, potser, mossegar. Així, ‘Veus que no veus’ esdevé una reclamació clara a la invisibilitat femenina a l’escenari. Plana va explicar dijous al ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona que l’espectacle “fa una reinterpretació de la figura del pallasso”.
 
‘Veus que no veus’ va obtenir el 2019 el Premi Zirkòlika al millor espectacle de pallassos, per l’estètica i la posada en escena, l’alt nivell de la tècnica còmica, haver immigrat del teatre, un treball de parella amb gran talent i sintonia i per recuperar les entrades clàssiques.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació