Pere Colomer és el candidat de C's a l'alcaldia de Torelló

Antonio Locena i Gerard Palomar ocupen el lloc 2 i 3 de la candidatura. 

Publicat 07/05/2019, Torelló - Política
pere-colomer-es-el-candidat-de-c-s-a-l-alcaldia-de-torello

Pere Colomer.

El candidat de C’s a l’alcaldia de Torelló, Pere Colomer, ha explicat aquest dimarts al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona perquè ha decidit concórrer a les eleccions municipals del mes de maig sota les sigles de la formació taronja. Colomer ha dit “fa temps sóc afiliat a Ciutadans” i que a la tardor passada va sorgir la idea “de fer una llista al municipi i se’m va proposar ser el candidat”.

Pere Colomer té 42 anys i viu a Torelló. És mecànic de professió, col·laborador i soci de la Creu Roja i Mans Unides i membre del Cor de Rocaprevera. La llista de C’s la conformen, segons ha comentat, “persones de Torelló, Sant Pere i Sant Quirze” mentre que els últims llocs els ocupen persones de la província de Barcelona”. Antonio Locena, de Sant Pere, i Gerard Palomar, de Torelló, són el número 2 i 3 de la candidatura respectivament. 

Colomer proposa “destinar una partida pressupostària pel manteniment i millora dels camins rurals, promoure el comerç de proximitat i rebaixar els impostos a les empreses i comerços del municipi”. També vol que “el CAP de Torelló tingui un servei d’urgències de 24 hores, incloent els festius, per cobrir les necessitats dels municipis de la Vall del Ges”. A més, es compromet a “reforçar els efectius de la policia local i a construir una àrea lúdica dins la zona esportiva, a més d’estudiar la possibilitat d’instal•lar-hi un rocòdrom”. El candidat de C’s a Torelló destaca “la importància de respectar el mediambient i cuidar l’entorn natural del municipi” i proposa “un estudi tècnic sobre la col·locació de reixetes i filtres per la recollida de plàstics i residus en tots els col·lectors”. Alhora pretén “potenciar el transport públic mitjançant una nova línia de bus directe entre Torelló i Olot i la construcció d’una estació d’autobusos a l’entrada sud combinada amb una àrea d’aparcaments i serveis”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació