Ple de tràmit a Sant Pere

Entre altres es va aprovar l’acord d’expropiació per retirar un metre una finca del Cap del Pla o nomenar la nova secretària del Jutjat de Pau.

Publicat 19/11/2019, Sant Pere - Política

L’Ajuntament de Sant Pere va aprovar en la sessió extraordinària del ple municipal, que eminentment va ser de tràmit, l’acord d’expropiació per retirar un metre una finca del Cap del Pla, al carrer Rusiñol. En la sessió celebrada dilluns al vespre l’alcalde, Jordi Fàbrega, va explicar que les obres “començaran aviat per alinear el carrer”. La construcció del nou mur anirà a càrrec del consistori, en una actuació que tindrà un cost de 4.800 euros més IVA.

El ple també va nomenar Cristina Montoro com a secretària del Jutjat de Pau, en substitució de Neus Serrat, que és qui ho portava fins ara i que s’ha jubilat. També és va nomenar la primera tinent d’alcalde Griselda Castells com a representant de l’Ajuntament de Sant Pere al Consorci Osona Turisme. A més, es van aprovar les festes locals per al 2020 que seran el dilluns 29 de juny i el dilluns 28 de setembre, festes majors petita i gran.

El ple també va donar llum verda a l’increment salarial del 0,25% al personal de l’Ajuntament, va aprovar la sol•licitud d’arrendament de la llicència d’ús al Consell Comarcal del gestor d’expedients i, finalment, la prèvia del PAE en sòl no urbanitzable per a la implantació de l’aula rural a Can Panosa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació