Ple ordinari a Torelló

La CUP Torelló-Som Poble presentarà una moció per declarar Torelló municipi antifeixista en favor de la convivència en la diversitat. 

Publicat 25/03/2019, Torelló - Política

L’Ajuntament de Torelló farà aquest dilluns a les 7 de la tarda la sessió ordinària del ple municipal corresponent al mes de març. Entre els punts de l’odre del dia destaca l’aprovació del pla normatiu per al 2019; la inadmissió del recurs de reposició interposat per Sorea contra l’acord del ple en data de 28 de gener d’aquest any i, finalment, la ratificació del Decret de l'alcaldia en què s'acorda suspendre el termini de la licitació del contracte de subministrament i manteniment en règim de lloguer de 3 màquines multifuncions noves i la nova obertura del termini per a la presentació de proposicions.

En l’apartat de mocions la CUP Torelló-Som Poble en presentarà una per declarar Torelló municipi antifeixista en favor de la convivència en la diversitat. Els últims punts de l’ordre del dia seran el de precs i preguntes i les informacions. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació